Azië

Azië

Azie is het grootste content ter wereld en er wonen bijna 4 miljard mensen. Dat is 61% van de totale wereldbevolking. Azië grenst aan Europa, Afrika en Oceanië. Het werelddeel is erg gevarieerd, zowel in het landschap als de bevolking. Azië kent verschillende klimaten per regio, waardoor je er het hele jaar door vakantie kunt vieren.

Denk maar eens aan die prachtige strandvakantie in januari in Thailand of de lentebloesem periode in april in Japan. Een rondreis door China en Tibet? In Azië is het allemaal mogelijk. Bovendien is het leven in de meeste landen in Azië vaak een stuk voordeliger dan in Nederland. Dit maakt het continent tot een populaire bestemming onder wereldreizigers.


Thailand Thailand

Thailand is één van de populairste landen in Azië en dat is niet zo gek want dit land van de glimlach heeft enorm veel te bieden. Thailand heeft een gevarieerd landschap met bergen in het noorden en prachtige stranden in het zuiden. Tel daar een schitterende cultuur, vriendelijke bevolking en een fantastische keuken bij op en je weet waarom je vakantie in Thailand goed besteed is!


China China

In het mysterieuze China reis je van het ene hoogtepunt naar het andere. Dit immens grote land telt vele prachtige bezienswaardigheden, zoals de Chinese Muur, het Terracotta leger bij Xi'an of de verboden stad in Peking. Een vakantie China is een unieke ervaring die je niet snel zal vergeten!


India India

India is het land van de tegenstellingen. India is groot, kleurrijk, spiritueel, en heeft vele tradities en een rijke cultuur. India heeft indrukwekkende tempelsteden, een prachtige natuur die je kunt zien in één van de vele natuurparken. Het land kent ook armoede met een indrukwekkend straatleven. Een bezoek aan de Taj Mahal mag niet ontbreken. India zal een enorme indruk op je maken!


Indonesië Indonesië

Een vakantie Indonesië is een geweldige belevenis! In Indonesië geniet je van prachtige stranden, overweldigende natuur en een fascinerende cultuur. Het land bestaat uit meer dan 13.000 eilanden waarvan Java, Bali en Sumatra de bekendste zijn. Ontdek de vele gezichten van dit mooie land!


Japan Japan

Japan is een land vol tegenstellingen en hierdoor ook goed voor vele leuke verrassingen. Dit "land van de rijzende zon" heeft aan de ene kant een hele rijke en boeiende historie en is aan de andere kant voorloper in technologische kennis. En Japan heeft een mooi bergachtig landschap, maar ook grote moderne steden zoals het bruisende Tokyo.


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten