Thailand

Thailand

Thailand is een werkelijk vakantieparadijs voor elke reiziger. Het land is qua landschap in vier gebieden op te delen, die er samen voor zorgen dat Thailand iets te bieden heeft voor elk type reiziger. Ook het heerlijke klimaat van Thailand en de prachtige bezienswaardigheden dragen hier uiteraard aan bij.

Over het algemeen staat Thailand beken om de drukke stedelijke omgeving, zoals we die in Bangkok kennen.

Maar misschien nog wel bekender is de prachtige natuur met bounty-eilanden en de paradijselijke stranden die het land rijk is. Heerlijk om te ontspannen tijdens het backpacken in Thailand.

In Thailand treft u op eilanden als Koh Samui en Koh Phi Phi de mooiste stranden aan. Na de Tsunami in eind 2004 was Koh Phi Phi één van de zwaarst getroffen eilanden, samen met Phuket. Inmiddels zijn deze eiland voor het grootste deel hersteld en ook het toerisme weet de eilanden weer te vinden. Voorheen trok Phuket de meeste toeristen in Thailand. Na de tsunami is de oostkantkant van Thailand populairder geworden. Vooral op Koh Samui is dit goed te merken.

Een hele andere kant van Thailand is Bangkok. Dat Bangkok een drukke stad is blijkt wel uit de cijfers van de bevolkingsdichtheid: 4029 inwoners per vierkante kilometer. De stad telt meer dan zes miljoen inwoners en behoort daarmee tot de grotere steden. Bangkok is een haastige en chaotische stad waar altijd veel mensen op straat zijn. Maar juist deze gegevens maken de stad uniek en geven het een echte eigen identiteit. Het is misschien geen stad voor een toerist om weken te verblijven, maar tijdens een bezoek aan Thailand mag u Bangkok zeker niet overslaan.


Thailand last minutes

v.a. € 1220

Phuket Graceland Resort & Spa

Thailand - Phuket - Phuket/Patong Beach

Een comfortabel eersteklas hotel en resort met een goede ligging en inmiddels zeer populair bij Nederlanders....

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 1220.00 Bekijk
Sky Tours € 1631.00 Bekijk

v.a. € 1310

Bang Tao Beach Resort

Thailand - Phuket - Phuket/Patong Beach

Bang Tao Beach Resort is een gezellig en geliefd strandhotel in het rustige gedeelte van Phuket. De perfecte ligging aan het prachtige, vlakaflopende strand maakt dit hotel ook zeer geschikt voor families met kinderen....

Reisorganisatie Prijs Boek online
Neckermann € 1518 Bekijk
Elmar € 1310.00 Bekijk

v.a. € 1436

Sunset Beach Resort

Thailand - Phuket - Phuket/Patong Beach

Sunset Beach Resort is een comfortabel hotel met een aangename sfeer, vlakbij het bekende strand van Patong. Tel daar de goede service, het vriendelijke personeel en de grote verscheidenheid aan faciliteiten bij op en tezamen maken zij..

Reisorganisatie Prijs Boek online
Neckermann € 1436 Bekijk
Sky Tours € 1470.00 Bekijk

Bekijk alle last minutes naar Thailand

Andere landen


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten