Afrika

Afrika

Afrika is het één na grootste continent ter wereld en er wonen meer dan 1 miljard mensen. Afrika is een enorm gevarieerd continent met veel verschillende landschappen. Je vind er savannen, regenwouden, woestijnen, berglandschappen en veel meer. Juist deze variatie maakt Afrika een prachtig continent met vele mogelijkheden voor een vakantie.

Een onvergetelijke safari, een strandvakantie, een expeditie in op de Kilimanjaro of een prachtige duikvakantie in Egypte. Het kan allemaal in Afrika. Het maakt niet uit welk type reiziger je bent, Afrika biedt mogelijkheden voor iedere reiziger.


Egypte Egypte

Egypte is natuurlijk het land van de pyramides, maar daarnaast heeft een vakantie Egypte nog zo veel meer te bieden. Wat te denken van de sfeervolle straatjes, de Nijl, duikmogelijheden in de Rode Zee of de eindeloze Arabische woestijn!


Marokko Marokko

Het mooie Marokko ligt op het kruispunt van Europa, Afrika, de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. Marokko is hierdoor een fascinerende mix van Afrika en Arabië. Laat je tijdens een vakantie Marokko verrassen door de mooie landschappen, interessante historie en gastvrijheid!


Tunesië Tunesië

Een vakantie Tunesië staat garant voor heerlijk genieten! Prachtige badplaatsen, witte stranden een een blauwe zee, wat wil je nog meer? Tunesië heeft bovendien een rijke historie die leuke culturele uitstapjes zeker de moeite waard maken.


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten