Australië

Australië

Australië, the land down under. Misschien is Australië wel het bijzonderste land op Aarde. Het heeft een unieke ligging en een bijzondere samenstelling van de bevolking. Australië is afgelegen van al het bewoonde gebied op Aarde en het kent een heel eigen natuur. Er leven dieren die alleen in Australië voorkomen en juist dat is één van de factoren die het land zo bijzonder maakt.

Maar naast de unieke diersoorten is ook het landschap van Australië een bijzonder schouwspel. Australië telt verschillende soorten landschappen, zo heeft het land prachtige stranden, berggebieden, een oerwoud, maar ook lang gestrekte kale vlaktes. Allemaal contrasten. Behalve de vele natuur die Australië rijk is, telt het ook fantastische steden met namen als Melbourne of Sydney.

Voor vakantiegangers is Australië een ideaal vakantieland. Australië is een groot land en heeft ook veel te bieden. Je kunt er alles vinden: cultuur, historie, zon, zee en strand, het is allemaal aanwezig. Dit maakt het land geschikt voor elk type reiziger, of je nu wilt ontspannen of backpakken, je kunt er terecht. Maar als je wilt ontspannen, vergeet dan niet om minimaal een aantal bezienswaardigheden op te zoeken. Anders mis je al snel teveel van een land dat zoveel te bieden heeft.

Vakantie Australië

Andere landen


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten