Reisnieuws

Hier lees je het laatste reisnieuws vanuit alle hoeken van de wereld. Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, handige reistips en leuke reisinpiratie!


Het laatste reisnieuws

De mooiste bounty stranden van Europa

Geplaatst op 13-05-2019 in Bestemmingen

Wie denkt dat je voor een paradijselijk strand naar de andere kant van de wereld moet reizen heeft het mis… In Europa vind je namelijk meer dan genoeg stranden waar je ongetwijfeld een dagje kunt vertoeven. Lees verder.

Lees verder

In alle rust fietsen met een fietsroute app

Geplaatst op 11-03-2019 in Algemeen

Gebruik jij nog papieren fietskaarten voor het plannen van je knooppuntenroutes? Het eenvoudig te gebruiken systeem langs de knooppunten werkt al jaren prima en zo’n 75% van alle dagtochten op de fiets worden gemaakt door middel van dit systeem.  Lees verder.

Lees verder

Vroegboekingen Nederlandse vakantieparken lopen storm

Geplaatst op 07-02-2019 in Algemeen

Er zijn dit jaar opvallend veel vroegboekingen voor vakantieparken in eigen land blijkt uit onderzoek van Parkvakanties . Lees verder.

Lees verder

Vakantie, we werken er allemaal voor

Geplaatst op 14-01-2019 in Bestemmingen

Het is een recht als je werkende bent in Nederland. Vakantiedagen zijn namelijk opgenomen in elke CAO. Uiteraard was het ooit wel anders en waren er tijden dat het woord vakantie niet in het Nederlandse arbeidershandboek voorkwam. Vandaag de dag is dat gelukkig anders. Vakantie en vrije tijd zijn nu zelfs een grote en goedverdienende sector waar hard gewerkt wordt. Zo hard waarschijnlijk, dat deze mensen ook weleens aan vakantie toe zijn. Gelukkig zijn zij er, want als het om vakanties gaat, is de keuze enorm.  Lees verder.

Lees verder

De Ardennen met kinderen: 7 leuke tips

Geplaatst op 31-12-2018 in Bestemmingen

De Ardennen zijn bij uitstek een topplek om een vakantie te vieren met kids. Met deze zeven tips wordt je verblijf een gegarandeerd succes!  Lees verder.

Lees verder

Vakantiepark in de spotlight: Resort Hof van Saksen

Geplaatst op 10-12-2018 in Algemeen

Resort Hof van Saksen is het toonbeeld van exclusiviteit in het prachtige Drenthe. Met een sfeervolle Saksische boerderij als thuisbasis, talloze kinderactiviteiten en een gaaf zwemparadijs genieten jong en oud hier op buitengewone wijze! Lees verder.

Lees verder

Vakantiepark in de spotlight: Vakantiepark de Krim Texel

Geplaatst op 14-06-2018 in Algemeen

Vakantiepark De Krim Texel is hét vakantiepark op Texel! Dit bungalowpark heeft mooie huisjes, een fijn zwembad en is een ideale basis om Texel verder te ontdekken. Lees verder.

Lees verder

Vakantieparken in Drenthe

Geplaatst op 10-10-2016 in Algemeen

Ben jij van plan om je vakantie in een vakantiepark of bungalowpark in Drenthe door te brengen? Goed idee! Drenthe is een prachtige provincie en vakantieparken in Drenthe zijn ideaal om eropuit te trekken! Lees verder.

Lees verder

Last Minutes aanbiedingen vergelijken?

Geplaatst op 18-08-2015 in Algemeen

Op zoek naar voordelige last minutes? Neem dan eens een kijkje op de compleet vernieuwde website Last-minutes.nl. Hier vind je overzicht met alle last minute aanbiedingen van alle grote Nederlandse reisorganisaties. Lees verder.

Lees verder

Nieuwe rondreizen bij reisorganisatie Kras

Geplaatst op 30-12-2014 in Algemeen

Reisorganisatie Kras Reizen heeft een aantal nieuwe rondreizen voor het aanbod voor 2015 toegevoegd. Lees verder.

Lees verderPagina: 1 2 3 4 >

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten