Bangkok

Thailand

De hoofdstad van Thailand is een drukke metropool, met talloze interessante hotspots. Je vindt er uitstekende restaurants en kunt er ook leuk uitgaan. Bovendien is Bangkok een waar paradijs om te shoppen, niet in de laatste plaats vanwege de lage prijzen en de talloze leuke spulletjes. Om de minder drukke kant van Bangkok te ontdekken, kun je deelnemen aan een fietstocht en zo de nauwe straatjes zonder verkeer en vol groene oases leren kennen. Bij de tempel van Wat Pho, ten zuiden van het Koninklijk Paleis, vind je de oudste tempel van Bangkok en een enorme hoeveelheid Boeddhabeelden. Breng ook een bezoek aan de Tempel van de Smaragden Boeddha, Wat Phra Kaeo. Het Koninklijk Paleis grenst aan deze tempel, waardoor je hier een bijzondere combinatie van Thaise en Italiaanse bouwstijlen kunt bekijken.


Thailand last minutes

v.a. € 1220

Phuket Graceland Resort & Spa

Thailand - Phuket - Phuket/Patong Beach

Een comfortabel eersteklas hotel en resort met een goede ligging en inmiddels zeer populair bij Nederlanders....

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 1220.00 Bekijk
Sky Tours € 1631.00 Bekijk

v.a. € 1310

Bang Tao Beach Resort

Thailand - Phuket - Phuket/Patong Beach

Bang Tao Beach Resort is een gezellig en geliefd strandhotel in het rustige gedeelte van Phuket. De perfecte ligging aan het prachtige, vlakaflopende strand maakt dit hotel ook zeer geschikt voor families met kinderen....

Reisorganisatie Prijs Boek online
Neckermann € 1518 Bekijk
Elmar € 1310.00 Bekijk

v.a. € 1436

Sunset Beach Resort

Thailand - Phuket - Phuket/Patong Beach

Sunset Beach Resort is een comfortabel hotel met een aangename sfeer, vlakbij het bekende strand van Patong. Tel daar de goede service, het vriendelijke personeel en de grote verscheidenheid aan faciliteiten bij op en tezamen maken zij..

Reisorganisatie Prijs Boek online
Neckermann € 1436 Bekijk
Sky Tours € 1470.00 Bekijk

Bekijk alle last minutes naar Thailand

Andere landen


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten