Reisthema's

Voor ieder wat wils. Elke reis heeft een thema, maar in welk thema komt jouw vakantie te staan? Wil je een rondreis door China, een luxe cruise over de Middellandse Zee of juist een actieve wintersport? Op deze pagina vind je een handig overzicht van de populairste reisthema's, met daaronder direct alle reizen die onder het betreffende reisthema vallen. Kijk maar eens bij het thema dat jou het meest aanspreekt. Waarschijnlijk staat jouw droomreis ertussen.


6 reisthema's

Reizen van Cruise

Cruise

Voor velen is het de ultieme vakantie: het maken van een cruise. En geef hen maar eens ongelijk. Ongekende luxe aan boord, het bezoeken van de mooiste oorden, veel vermaak, heerlijk eten en lekker in de watten gelegd worden. Meer info over Cruise.

Meer info

Reizen van Rondreizen

Rondreizen

Voor velen is een rondreis het ultieme gevoel van vrijheid. Je ontdekt de mooiste plekjes, komt langs de meest beroemde bezienswaardigheden en – als het land het toelaat – sluit je de rondreis af op het strand. Heerlijk toch? Meer info over Rondreizen.

Meer info

Reizen van Stedentrips

Stedentrips

Barcelona, Berlijn, Londen, Rome, New York, Istanbul. Het zijn allemaal populaire bestemmingen voor een stedentrip. Ze zijn goed bereisbaar, hebben veel bezienswaardigheden en het zijn bruisende wereldsteden. Meer info over Stedentrips.

Meer info

Reizen van Verre reizen

Verre reizen

Op Landenspecials vind je een compleet en objectief overzicht van de mooiste verre reizen. Brazilie, Thailand, Australie, Indonesie, Japan, Suriname, Thailand, om maar enkele topbestemmingen te noemen. Het aanbod is altijd actueel, zodat je jouw keuze kunt baseren op de best beschikbare informatie. Het boeken van een verre reis doe je immer niet iedere dag. Meer info over Verre reizen.

Meer info

Reizen van Wintersport vakanties

Wintersport vakanties

Een wintersport vakantie vind je op Landenspecials. Of je nu zoekt naar een actieve wintersport vakantie in Oostenrijk, Frankrijk of Italie. Hoge bergen, brede pistes, zonnige terrassen en gewoon genieten van al het moois om je heen. Tijdens een wintersport vakantie ben je even volledig weg uit de bewoonde wereld. Meer info over Wintersport vakanties.

Meer info

Reizen van Zonvakanties

Zonvakanties

Heb je zin in een zonvakantie? Op Landenspecials vind je veel reisinformatie, aanbiedingen en last minutes naar landen vol zon, zee en strand. Verre bestemmingen zoals Thailand, Curacao en Aruba? Of juist een bestemming dichtbij, zoals: Griekenland, Tunesie  of Spanje. Waar je ook voor kiest, jouw zonvakantie vind je op Landenspecials. Meer info over Zonvakanties.

Meer info


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten