Egypte

Egypte

Egypte, het oude Alexandrië, is een enorm fascinerend land. Vooral de mooie zee en de rijke historie met bezienswaardigheden als de Sphinx, de Piramides van Gizeh, Toetanchamon en de Nijl maken Egypte het bezoeken zeker waard. In de geschiedenis van Egypte is zo veel gebeurd en een groot aantal bezienswaardigheden is hiervan gelukkig overgebleven.

Het klimaat in Egypte is heerlijk, de zon schijnt er bijna altijd en het land heeft ook prachtige culturele tradities. Want hoewel het toerisme steeds meer begint op te komen in het land, blijft de cultuur nog in tact. Niet alleen van het oude Egypte, maar ook de recentere cultuur.

Vooral de grotere badplaatsen als Sharm el-Sheik trekken ieder jaar steeds meer toeristen. Voor zowel zonaanbidders als fervente duikers biedt Egypte uitstekende mogelijkheden voor een vakantie. Velen menen zelfs dat Egypte tot de wereldtop behoort als het gaat om duikgebieden. De Rode Zee en de Middellandse Zee liggen er vrijwel altijd keurig bij en zijn daarom prima geschikt om onder water te bezichtigen.

Egypte is ongeveer 25 keer groter dan Nederland, maar het grootste deel van het land bestaat uit woestijn, waar weinig Egyptenaren leven. Het grootste deel van de Egyptische bevolking leeft in de delta en omgeving van de Nijl.


Egypte last minutes

v.a. € 463

Hotel Reef Oasis Beach Resort

Egypte - Rode Zee - Sharm el Sheikh

Lekker ontspannen aan het zwembad in de rustige zone of liever bij het activiteitenzwembad of een duikles in het speciale duikers zwembad. Dit hotel heeft zoveel zwembaden dat er altijd wel een is waar u zich op uw gemak voelt. De..

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 463.00 Bekijk
Jiba € 717.00 Bekijk
Sunweb Vakanties € 674.00 Bekijk

v.a. € 418

Hotel Bel Air Azur

Egypte - Rode Zee - Hurghada

Iets buiten Hurghada is dit het ideale verblijf voor een ontspannen all inclusive vakantie. Hotel Bel Air Azur is een waar vakantieparadijs! Dit ruim opgezette all inclusive hotel beschikt over sfeervolle, comfortabele kamers. Of je nu..

Reisorganisatie Prijs Boek online
Jiba € 418.00 Bekijk

v.a. € 496

Hotel Giftun Azur Resort

Egypte - Rode Zee - Hurghada

De grote tuinen, goede all inclusive-formule en gunstige ligging maken dit hotel zeer geliefd.Het hotel ligt direct aan het strand en is gelegen aan de nieuwe boulevard van Hurghada, dat zeker een bezoekje waard is. Het centrum van..

Reisorganisatie Prijs Boek online
Jiba € 496.00 Bekijk
Sunweb Vakanties € 534.00 Bekijk

Bekijk alle last minutes naar Egypte

Andere landen


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten