Noord-Amerika

Noord-Amerika

Noord-Amerika is het meest bekend van de Verenigde Staten en Canada, maar er zijn veel meer landen die aan dit bijzondere werelddeel toebehoren. Het continent Noord-Amerika kent door de veel bewogen historie een enorme variatie in cultuur. Ook heeft Noord-Amerika een ontzettend rijke natuur met prachtige landschappen. De combinatie van cultuur en natuur maken Noord-Amerika een prima continent om rond te reizen.

Denk bijvoorbeeld eens aan een rondreis door het Wilde Westen, het wonderschone Canada of langs de oostkust. In Noord-Amerika is het allemaal mogelijk. Het is niet voor niets het continent van de onbegrensde mogelijkheden.


Canada Canada

Voor fantastische natuur moet je in Canada zijn! In dit enorme land zie je prachtige natuurparken bezoeken vol bergen, gletsjers, blauwe meren en veel mooie dieren. Maar je vindt ook mooie steden en sfeervolle kustdorpjes tijdens je vakantie in Canada. Een reis door Canada is een groot avontuur!


Mexico Mexico

Een vakantie Mexico is voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar natuur en cultuur of wil je juist liever relaxen op een wit strand? Het kan allemaal! Bekijk bijvoorbeeld de vele indrukwekkende bezienswaardigheden uit de Mayacultuur of geniet van schitterende landschappen. Mexico is ideaal voor rondreizen en strandvakanties!


Aruba Aruba

Denk je aan Aruba, dan denk je aan aan witte bountystranden, palmbomen en cocktails. Dit heerlijke eiland in de Caribische zee is ideaal om een lekkere strandvakantie door te brengen. Op het eiland heerst een rustgevende sfeer en kun je precies doen waar je zin in hebt. Kortom: Aruba is genieten!


Curaçao Curaçao

Curaçao is een eiland vol verrassingen! Tropisch, kleurrijk, gastvrij, zonovergoten en met ongerepte natuur. Voor een relaxte strandvakantie zit je natuurlijk helemaal goed op Curaçao, maar voor een actieve vakantie kun je hier ook terecht. Watersporten, surfen, snorkelen, duiken, golfen, noem maar op. Curaçao is een ideale vakantiebestemming!


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten