Spanje

Spanje

Spanje, all-inclusive vakanties, campings, hotels, toerisme enzovoort. Voor veel mensen zijn dit de eerste woorden die bij hen opkomen wanneer ze aan Spanje denken. Maar het land heeft veel meer te bieden dan alleen zon, zee en strand.

Spanje ligt samen met Portugal op het Iberisch schiereiland, maar qua oppervlakte is Spanje duidelijk heer en meester op dit schiereiland. Ongeveer vier vijfde van het Iberisch schiereiland is Spaans grondgebied. Toch is het voornamelijk de kustlijn waar het toerisme zijn weg gevonden heeft. Hier treft u drukbezochte plaatsen aan als Lloret de Mar, Salou en Malgrat de Mar. De bekende Spaanse costa's, waar u langs de kust lekker kunt genieten van de zon en de blauwe zee, liggen vaak zelfs op loopafstand van uw hotel of camping.

Kijk bij KLM voor een overzicht met dagelijkse vluchten en tickets Barcelona of andere Spaanse steden.

Tijdens een vakantie in Spanje is het ook zeker de moeite waard om het land beter te leren kennen. Dankzij de natuurlijke en culturele verscheidenheid is het land uniek en aantrekkelijk voor zowel zonaanbidders als avontuurlijke reizigers. Zelfs mensen die regelmatig in het Spaanse binnenland komen nemen nog steeds de moeite om dit prachtige land te verkennen.

Zo belandt u in het zuiden van Spanje (Andalusië) in een compleet andere cultuur, met veel bezienswaardigheden aan dan in de omgeving van de costa's. In Andalusië vindt u de oorspronkelijke Spaanse cultuur terug. Hier treft u tradities als het flamenco dansen aan en kunnen de liefhebbers een stierengevecht bezoeken. De bevolking doet het net iets rustiger aan dan in de grote steden zoals Barcelona en Madrid. In het zuiden ervaart u waar de term ‘Mañana' vandaan komt.

Voor meer informatie over Barcelona kijk je hier


Spanje last minutes

v.a. € 140

App. Europa

Spanje - Costa Brava - Blanes

Goed verzorgde appartementen op slechts 250 meter van het strand.

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 259.00 Bekijk
Jiba € 240.00 Bekijk
Sunweb Vakanties € 189.00 Bekijk
Ferio € 289.00 Bekijk

v.a. € 298

Hotel Samba

Spanje - Costa Brava - Lloret de Mar

Groot en geliefd hotel met een grote tuin en zwembadzone.

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 298.00 Bekijk
Vrij uit € 395.64 Bekijk
Ferio € 329.00 Bekijk
Neckermann € 672 Bekijk

v.a. € 239

App. Terralta

Spanje - Costa Blanca - Benidorm

Terralta is één van de weinige laagbouwcomplexen in Benidorm. Alle appartementen zijn kwalitatief erg goed en daarnaast ook zeer ruim! Het grote landschapszwembad en de vele kinderfaciliteiten maken ...

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 299.00 Bekijk
Neckermann € 639 Bekijk
Vrij uit € 612 Bekijk
Sunweb Vakanties € 239.00 Bekijk

Bekijk alle last minutes naar Spanje

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten