Brazilië

Brazilië

Brazilie is een van de meest bekende, exotische en fascinerende landen ter wereld. Het land van de samba die overal terug te vinden is, zowel op het strand als het voetbalveld. De officiële naam is República Federativa do Brasil. Brazilië is een waar vakantieparadijs voor zowel de avontuurlijke reiziger, als de zonaanbidder.

In Brazilië heb je strand, zon, een mooie zee, cultuur, feest, natuur, prachtige bezienswaardigheden en rust. Kortom: alle ingrediënten voor een ideale vakantie. Eén van de redenen dat het toerisme steeds beter gaat lopen.

Brazilië behoort tot de top vijf van grootste landen ter wereld. Het land beslaat 47 procent van de totale oppervlakte van Zuid-Amerka en het is ongeveer 220 keer groter dan Nederland. Deze grote landoppervlakte biedt het thuisfront voor een bevolking van175 miljoen mensen.

Waar Rio dé Janeiro voorheen dé vakantiebestemming was voor velen, worden ook andere plaatsen tegenwoordig zeer bekend. Noem Bélize of Fortaleza en ook deze plaatsen zijn nu zeer populair bij vakantiegangers. Maar naast al deze prachtige steden is natuurlijk ook de Amazone een belangrijk gebied dat voor het grootste deel aan Brazilië behoort. Het Amazonegebied is voor de avontuurlijke reiziger een paradijs. Vaak combineert men een reis naar dit gebied met een vakantie naar Brazilië. Zo ben je tijdens je vakantie voorzien van zowel actie en natuur, als ontspanning en zon.

In Brazilië zijn voldoende accommodaties waar u tijdens uw vakantie kunt verblijven. Je hebt hierbij de keuze uit prachtige hotels en appartementen, of grote all-inclusive complexen. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook een mooie vakantievilla huren. Iets om zeker te overwegen wanneer je op reis gaat naar dit fascinerende land.


Brazilië last minutes

v.a. € 1029

Eurosol Tibau Resort

Brazilië - Natal - Natal

"Welkom in een oase van rust en schoonheid."

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 788.00 Bekijk
Sky Tours € 1029.00 Bekijk

v.a. € 802

Chalets Brasil Tropical Village

Brazilië - Natal - Natal

?Vakantie vieren in een zalige omgeving?.

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 802.00 Bekijk
Sky Tours € 859.00 Bekijk

v.a. € 1379

Pestana Hotel Natal

Brazilië - Natal - Natal

"Excellent hotel aan zee met veel comfort".

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 914.00 Bekijk
Sky Tours € 1379.00 Bekijk

Bekijk alle last minutes naar Brazilië

Andere landen


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten