Portugal

Portugal

Portugal, de laatste decennia uitgegroeid tot een waar vakantieparadijs. De mooie blauwe oceaan en het lekkere klimaat zijn ieder jaar verantwoordelijk voor miljoenen vakantiegangers. Het toerisme is er niet altijd zo populair geweest.

Het grootste deel van hen brengt hun vakantie door in de Algarve – het zuiden van Portugal. Reizen in Portugal betekent veel genieten. Genieten van het weer, van de brede stranden en het eten.

Portugal deelt het Iberisch Schiereiland met Spanje, maar in tegenstelling tot Spanje is het toerisme in Portugal een stuk kleinschaliger. Vooral in vergelijking met andere West-Europese landen, lijkt Portugal soms wel onterecht in de schaduw te staan. Maar juist dat is misschien wel het sterke punt van Portugal: niet te toeristisch, maar tegelijkertijd al het goede dat haar buurland ook te bieden heeft, en misschien wel meer. Dat Portugal niet al teveel heeft kunnen profiteren van de explosieve groei van het toerisme in Spanje, is te zien aan het aantal hotels dat niet is afgebouwd.

Het land laat zich kenmerken door de mooie kleuren die de vissersboten meenemen op het water, het bruisende nachtleven en de goedverzorgde golfbanen. Behalve al het moois uit de Algarve, zijn de grote steden ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Lissabon, Porto, Faro zijn allen steden met een eigen karakter. Steden die het bezoeken waard zijn.


Portugal last minutes

v.a. € 314

Hotel Vila Galé Cerro Alagoa

Portugal - Algarve - Albufeira

Dit kwaliteitshotel biedt u een goede service, een ideale ligging en uitstekende en gevarieerde buffetten. De centrale ligging in Albufeira is zeer geliefd bij vele Nederlanders. Het 4* hotel Vila Ga...

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 314.00 Bekijk
Jiba € 410.00 Bekijk
Sunweb Vakanties € 409.00 Bekijk
Ferio € 449.00 Bekijk

v.a. € 320

App. Cerro Mar

Portugal - Algarve - Albufeira

Logies. Toeslag ontbijt € 7,50 p.d. Toeslag halfpension € 20,- p.d.

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 329.00 Bekijk
Jiba € 320.00 Bekijk
Ferio € 379.00 Bekijk

v.a. € 295

App. Elma

Portugal - Algarve - Albufeira

*afstand tot centrum tot strip circa 1500 meter: het oude centrum circa 2,5 kilometer* afstand tot strand circa 200 meter (zandstrand)* afstand tot luchthaven circa 38 kilometer* afstand tot bushalte circa 300 meter* afstand tot..

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 309.00 Bekijk

Bekijk alle last minutes naar Portugal

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten