Bezienswaardigheden Thailand

Thailand

Thailand is een prachtig land met veel variatie. U treft er enorm groene gebieden aan, maar ook prachtige witte stranden met een mooie blauwe zee. Maar naast deze ontzettend mooie natuurverschijnselen, vind u er ook interessante bezienswaardigheden. Hieronder vindt u een selectie.

River Kwai
De beroemde brug, de River Kwai Brigde, tegenwoordig is alleen nog het stuk met bogen origineel. Een deel van de brug is ook vervangen na de bombardementen van de Engelsen. Tijdens het bouwproces van de River Kwai Bridge, zijn er tienduizenden krijgsgevangenen en dwangarbeiders overleden aan ziektes, ondervoeding en de slechte behandeling van de Japanners.

De drijvende markt
Iedere ochtend liggen net buiten Bangkok honderden bootjes op het water. Niet voor een race, maar om marktwaar te verkopen. De Thai hebben al hun waar uitgestald op deze bootjes en bieden het te koop aan. Het is vooral een prachtig gezicht om te zien hoe dit er aan toe gaat. Het is zeker iets leuks om mee te maken wanneer u in Thailand verlijft, maar een tip: het hoogtepunt is rond negen uur 's ochtends, dus zorg dat u er vroeg bij bent.


Thailand last minutes

v.a. € 1220

Phuket Graceland Resort & Spa

Thailand - Phuket - Phuket/Patong Beach

Een comfortabel eersteklas hotel en resort met een goede ligging en inmiddels zeer populair bij Nederlanders....

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 1220.00 Bekijk
Sky Tours € 1631.00 Bekijk

v.a. € 1310

Bang Tao Beach Resort

Thailand - Phuket - Phuket/Patong Beach

Bang Tao Beach Resort is een gezellig en geliefd strandhotel in het rustige gedeelte van Phuket. De perfecte ligging aan het prachtige, vlakaflopende strand maakt dit hotel ook zeer geschikt voor families met kinderen....

Reisorganisatie Prijs Boek online
Neckermann € 1518 Bekijk
Elmar € 1310.00 Bekijk

v.a. € 1436

Sunset Beach Resort

Thailand - Phuket - Phuket/Patong Beach

Sunset Beach Resort is een comfortabel hotel met een aangename sfeer, vlakbij het bekende strand van Patong. Tel daar de goede service, het vriendelijke personeel en de grote verscheidenheid aan faciliteiten bij op en tezamen maken zij..

Reisorganisatie Prijs Boek online
Neckermann € 1436 Bekijk
Sky Tours € 1470.00 Bekijk

Bekijk alle last minutes naar Thailand

Andere landen


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten