Curaçao

Curaçao

Zodra je op de luchthaven van Curaçao (Hato Airport) bent geland, zal het vakantiegevoel je meteen te pakken nemen. Of je nu midden in de nacht aankomt of overdag.

Curaçao is onder Nederlanders het populairste eiland van de Nederlandse Antillen. Dit heeft het eiland te danken aan de perfecte temperatuur die het hele jaar door vrij constant is. Ondanks dat Curaçao niet voorzien is van kilometers lange zandstranden, zoals bijvoorbeeld Aruba, is het absoluut een betoverend eiland. Wanneer je op Curaçao van de zee wilt genieten, kom je meestal terecht in één van de prachtige baaien die het eiland rijk is. Omringd door rotsen en kliffen met in het midden de prachtige turkooizen zee, waan je je zich in een paradijselijke omgeving. Behalve prachtige stranden is Curaçao ook voorzien van een leuk centrum, en zijn er veel activiteiten. Dit is waarschijnlijk één van de redenen dat jaarlijks vele cruiseschepen het eiland aandoen.

Het landschap op Curaçao is redelijk vlak met hier en daar een aantal heuvels. Het hoogste punt van het eiland is de Christoffelberg met een hoogte van 372 meter . Vanaf deze berg heb je een prachtig uitzicht over het hele eiland. De berg is goed begaanbaar en zeker de moeite waard om te bezoeken wanneer je op Curaçao bent.

Natuurlijk wil jij het liefst een goedkope vakantie Curaçao boeken. Wel dit kan als je de diverse aanbiedingen goed in de gaten houdt. Als je een beetje flexibel bent kun je helemaal mooie deals scoren! 

Vakantie Curaçao

Andere landen


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten