Italië

Italië

Italië, het perfecte land voor een kampeervakantie. Vertrekken vanuit Nederland met de auto om vervolgens zo snel mogelijk naar de camping of een vakantiepark te rijden in Italië. Voor veel Nederlanders is Italië het land bij uitstek voor zo'n auto vakantie.

Maar ‘ La Bella Italia ' heeft veel meer te bieden dan goede campings en hotels. Het land heeft zo'n culturele rijkdom met bezienswaardigheden, dat een vakantie van twee weken eigenlijk niet genoeg is om alles te zien. De natuur, de bekende Italiaanse keuken, mode, historie, een prettig klimaat, enzovoort. Het is duidelijk waarom vele liefhebbers ieder jaar terugkeren naar dit prachtige land. Ook De Italianen zelf beseffen dat hun eigen land rijk is aan cultuur. Zij blijven vaak binnen de grenzen van Italië om hun vakantie door te brengen.

Zoals Spanje bekend is om zijn Costa's, zijn de meren in Italië de Italiaanse tegenhanger. Het bekendste meer is het Gardameer. Dit meer wordt jaarlijks bezocht door duizenden toeristen die tijdens hun autovakantie een tussenstop maken of het als eindbestemming op het programma hebben. De meren worden rijk omringd door campings en vakantiehuizen of villa's die u kunt huren. Ook erg in trek in Italië is een vakantie naar Toscane.

Dat Italië een rijke geschiedenis achter de rug heeft, is tot op de dag van vandaag nog steeds te merken. Er is nog veel van het Romeinse Rijk te zien, denk hierbij eens aan het Colloseum, dat in Rome in al haar pracht te aanschouwen is. Of wat dacht je van de kunstgechiedenis met namen als Leonardo da Vinci, Michelangelo en Bernini.


Italië last minutes

v.a. € 514

Hotel Elios

Italië - Sicilië - Taormina

Eenvoudig 2-sterrenhotel met panoramisch dakterras met zicht op de Etna.

Reisorganisatie Prijs Boek online
Sunweb Vakanties € 514.00 Bekijk

v.a. € 455

Hotel Vello d'Oro

Italië - Sicilië - Taormina

Zeer sfeervol hotel, met een unieke en centrale ligging, vlak boven de hoofdstraat Corso Umberto, met een prachtig uitzicht over de baai en de Etna! Hier proeft u de echte Siciliaanse sfeer!

Reisorganisatie Prijs Boek online
Sky Tours € 455.00 Bekijk
Sunweb Vakanties € 579.00 Bekijk
Jiba € 515.00 Bekijk

v.a. € 806

Hotel Isabella

Italië - Sicilië - Taormina

Keurig hotel gelegen in de elegante winkelstraat "Corso Umberto" in Taormina.


Bekijk alle last minutes naar Italië

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten