Zuid-Amerika

Zuid-Amerika

Zuid-Amerika: salsa, voetbal, natuur, mooie stranden. Je vindt het er allemaal. Zuid-Amerika is een bijzonder continent, waar enorm veel verschillende culturen met elkaar samenleven. Deze rijke mix aan cultuur maakt ieder Zuid-Amerikaans land uniek. Het is dan ook niet voor niets een fantastisch continent voor een vakantie. Of je er nu wilt backpacken, jungle-trekken of gewoon lekker relaxed op het strand. In Zuid-Amerika is het mogelijk.

In Zuid-Amerika is voor iedereen wel iets naar zijn gading te vinden. Een strandvakantie in Brazilië, de binnenlanden van Suriname in of de tango dansen in Argentinië. Waar je ook voor kiest, wij wensen je alvast veel plezier.


Brazilië Brazilië

Samba, voetbal, exotische stranden, de Amazone, Rio de Janeiro, de Iguazu watervallen, carnaval: Brazilië heeft enorm veel te bieden! Ga op vakantie naar dit grootste land in Zuid-Amerika en ervaar de diversiteit zelf. In Brazilië kun je een spannende rondreis maken of een heerlijke strandvakantie hebben!


Suriname Suriname

Op zoek naar avontuur in een exotisch land? Dan moet je je vakantie naar Suriname boeken! Hier kun je geweldige rondreizen door de jungle maken. Of ontdek de geschiedenis van Suriname vanuit Parimaribo. Natuurlijk kun je ook genieten van het heerlijke klimaat in Suriname!


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten