Reisvoorbereiding

Reisvoorbereiding

Een goede reisvoorbereiding is een belangrijk onderdeel van de vakantie. Het is misschien niet het leukste deel, maar met een goede reisvoorbereiding kun je met een gerust hart op vakantie. Voor je vertrek zit je altijd met dezelfde vragen: welke documenten heb ik nodig, ben ik voldoende verzekerd, wanneer zijn de schoolvakanties, etc? Ook zijn er vragen waar je niet direct aan denkt, ie wel belangrijk zijn: hoe blijf je gezond op reis, welke thuisblijverinformatie laat je achter? Op Landenspecials vind je handige documenten en tips die je helpen bij je reisvoorbereiding.

Parkeren nabij Schiphol
Zorg dat je voor vertrek al een parkeerplek heb gereserveerd. Dit kan bij Schiphol zelf of bij één van de parkeerplekken rondom Schiphol. Vergelijk de prijzen op Parkos.


Reisverzekeringen

Reisverzekeringen

Ga met een gerust hart op vakantie, neem een goede reisverzekering. Als je een goede reisverzekering hebt tijdens je vakantie, heb je een flink aantal zorgen minder. Maar welke reisverzekeringen heb je nodig? Meer info over Reisverzekeringen.

Meer info

Schoolvakanties

Schoolvakanties

Op vakantie met de kinderen? Op deze pagina vind je een overzicht van alle Nederlandse schoolvakanties. Handig, voor bij het plannen van je vakantie. Meer info over Schoolvakanties.

Meer info

Vakantie checklist

Vakantie checklist

Wat mag je niet vergeten als je op vakantie gaat? Gebruik de handige vakantie checklist van Landenspecials om te voorkomen dat je belangrijke spullen vergeet! Meer info over Vakantie checklist.

Meer info

Gezond op reis

Gezond op reis

Als je op vakantie gaat naar het buitenland zijn er soms zaken waarmee je extra rekening moet houden. Gezondheid is daar één van. Kun je wel kraanwater drinken? Heb ik vaccinaties nodig? Lees onze tips en ga gezond op reis! Meer info over Gezond op reis.

Meer info

Reisdocumenten

Reisdocumenten

Als je op vakantie gaat in het buitenland ben je verplicht een geldig legitimatiebewijs bij je te hebben. In bepaalde landen heb je ook een visum nodig om het land toe te kunnen treden. Meer info over Reisdocumenten.

Meer info

Thuisblijversinformatie

Thuisblijversinformatie

Het is verstandig om de thuisblijvers (familie of vrienden) in te lichten over je/jullie reisplannen. Mocht er iets gebeuren dan hebben ze alle informatie bij de hand. Meer info over Thuisblijversinformatie.

Meer info


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten