Bezienswaardigheden op Aruba

Aruba

Op deze pagina lees je alles over leuke bezienswaardigheden op Aruba. Deze zijn grotendeels samengesteld door tips van andere bezoekers van Landenspecials.nl. Heb je zelf do's of dont's als suggestie, vul dan het reactieformulier in via de onderstaande link..

Do's

1.‘De Palm’ Island
‘De Palm’ Island is een klein privé eilandje aan de zuidkust van Aruba. Het eiland is zeer eenvoudig te bereiken met de boot. Op Palm Island kun je heerlijk genieten, maar vooral fantastisch snorkelen en duiken. Aan de zuidkant van het eiland ligt een prachtig koraalrif verborgen.

2.De ‘Natuurlijke Brug’
De 'Natuurlijks Brug' op Aruba is één van de meest gefotografeerde plekken van het eiland. Deze brug is ontstaan door de kracht van de branding, die een stuk van 30 meter uit de rotsen heeft geslagen.

3.Conchi
Misschien wel het best bewaarde ‘geheim’ van Aruba? Conchi is het natuurlijke zwembad op Aruba. Dit paradijselijk stukje natuur is helaas niet eenvoudig te bereiken. Het eenvoudigst kom je er met een auto met vierwielaandrijving of een paard. Conchi, ook wel 'Cura di Tortuga' genoemd, ligt aan de noordkust en is volledig omringd door rotsen. Zeker de moeite waard.

4.Het California Lighthouse
Vanaf Het California Lighthouse is een vuurtoren aan de noordwest kant van Aruba. Vanaf deze plek heb je een prachtig uitzicht op de hotelzone en de noordkust van het Eiland.

5.Brunch in het Hyatt Hotel
Iedere zondagochtend serveert het Hyatt Hotel op Aruba een heerlijke brunch. De brunch wordt ook goed bezocht door de lokale Arubaanse bevolking.

Dont’s

1.‘Spring Break’
Probeer de ‘Spring Break’ te vermijden. Gedurende deze vakantie zijn er erg veel feestende Amerikanen op Aruba.

Links:
Vakantie informatie


Aruba last minutes

v.a. € 1211

The Westin Resort Aruba

Aruba - Aruba - Palm Beach

The Westin Aruba Resort is een ruim opgezet en luxe hotel direct aan het mooie strand van Palm Beach.FaciliteitenFaciliteiten:Lobby met receptie, winkelgalerij, kapper, businesscenter, wifi, bar Rick...

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 942.00 Bekijk
Sky Tours € 1211.00 Bekijk
Oad Reizen € 1399.00 Bekijk
Neckermann € 1339 Bekijk

v.a. € 1189

Amsterdam Manor Beach Resort

Aruba - Aruba - Eagle Beach

Arrangementsinformatie ACCOMMODATIE Complex in landhuisstijl met gezellige sfeer Dit kleinschalige appartementencomplex is in landhuisstijl met veel karakteristieke geveltjes gebouwd. U geniet van Ne...

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 980.00 Bekijk
Sky Tours € 1189.00 Bekijk
Neckermann € 1276 Bekijk

v.a. € 1126

Holiday Inn SunSpree Resort

Aruba - Aruba - Palm Beach

Het Holiday Inn SunSpree Resort is een groot familievriendelijk hotel dat erg populair is op de Nederlandse markt. Met een verscheidenheid aan faciliteiten en activiteiten, een eigen winkelgalerij en...

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 1126.00 Bekijk
Neckermann € 1382 Bekijk
Sky Tours € 1167.00 Bekijk

Bekijk alle last minutes naar Aruba

Andere landen


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten