Bezienswaardigheden Tunesie

Tunesië

Tunesie is een bijzonder land met vele mooie bezienswaardigheden. Een land waar ook het toerisme steeds meer in opkomst is. Vooral actieve reizigers weten hun weg al goed naar Tunesie te vinden. In de schitterende steden van dit land bevinden zich dan ook de mooiste bezienswaardigheden. Hieronder een selectie.

Moskee Ez Zitouna
De moskee Ez Zitouna is de oudste moskee van Tunesie. Hij is gebouwd rond het jaar 700 na Chr. Het is mede daarom een bijzonder gebouw en zal bij het zien zeker een goede indruk achterlaten. De moskee is gelegen in het hart van de Medina. Tegenwoordig is de moskee gerenoveerd tot universiteit.

Nationaal museum Bardo
Het Nationale museum van Tunesie heet Bardo. Bardo is een bijzonder museum, vooral als u van mozaiken houdt. Bardo beschikt namelijk over de rijkste collectie van Romeinse mozaiken ter wereld. U vindt hier talloze zalen en galerijen, welke allen collecties van archeologische en historische voorwerpen bezitten.

Dar Ben Abdallah
Dar Ben Abdallah is het museum van volkskunst en tradities. Op het gebied van tradities heeft Tunesie een rijk verleden, en veel daarvan is in dit museum terug te vinden. Zo vindt u hier sieraden, antieke meubels. Traditionele kleding en nog veel meer terug. Bovendien zijn alle materialen en verzamelobjecten in hun oorspronkelijk omgeving ondergebracht. Dar Ben Abdallah is een leuk museum, dat zeker een bezoek waard is.


Tunesië last minutes

v.a. € 349

App. Diar Lemdina

Tunesië - Monastir / Golf van Hammamet - Hammamet

Logies. Toeslag ontbijt € 6,25 p.d., halfpension € 14,- p.d.

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 379.00 Bekijk
Sunweb Vakanties € 349.00 Bekijk

v.a. € 395

Hotel Nesrine

Tunesië - Monastir / Golf van Hammamet - Hammamet

Dit leuke en gezellige hotel vlak aan zee heeft een mooi zwembad, omringd door schitterende palmbomen. Hier kunt u met de hele familie genieten van een onbezorgde vakantie.FaciliteitenFaciliteiten:Lo...

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 410.00 Bekijk
Neckermann € 490 Bekijk

v.a. € 441

Hotel Marillia

Tunesië - Monastir / Golf van Hammamet - Hammamet

Marillia is geweldig gelegen aan het witte zandstrand van Hammamet-Yasmine. Het hotel is ook ideaal voor families, dankzij de gezellige sfeer en alle kindvriendelijke voorzieningen.FaciliteitenFacili...

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 441.00 Bekijk
Sunweb Vakanties € 479.00 Bekijk

Bekijk alle last minutes naar Tunesië

Vakantie Tunesië

Andere landen


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten