Vakantie Suriname

Suriname

Een vakantie naar Suriname begint steeds populairder te worden.. De schoonheid van het prachtige Suriname wordt door steeds meer mensen ontdekt. En het toerisme in Suriname begint zich steeds sneller te ontwikkelen. Eigenlijk is Suriname het best geschikt voor een natuur vakantie. De laatste jaren heeft het stadsleven in Suriname zich echter ook zeer goed ontwikkeld, vooral in Paramaribo. Wat een vakantie naar Suriname steeds aantrekkelijker maakt.

Waar het vroeger voornamelijk Nederlandse Surinamers waren die op vakantie naar Suriname gingen, zijn er nu ook steeds meer andere Nederlandse toeristen voor een vakantie in Suriname te vinden.

De natuur in Suriname is dan ook prachtig en veel vakantie gangers willen dit graag eens met eigen ogen bewonderen. Bovendien is het regenwoud in Suriname een stuk beter begaanbaar dan in grote delen van de Amazone. Tijdens uw vakantie in Suriname kunt u vanuit Paramaribo bijvoorbeeld eenvoudig een aantal dagen naar het binnenland trekken om daar de natuur te verkennen.

Tegenwoordig heeft Suriname ook een hagelwit strand: White Beach. Op White Beach treft u een mooi kleurencontrast aan tussen het witte zand en het bruine water van de Suriname rivier. Dus ook een dagje strand tijdens uw vakantie in Suriname is tegenwoordig mogelijk. Maar voor echte stranden kunt u uw vakantie in Suriname het beste combineren met de Antillen. Aruba, Bonaire en Curacao liggen namelijk op een niet al te grote afstand van Suriname.

In Paramaribo heeft het stadsleven zich in de afgelopen jaren met enorme snelheid ontwikkeld. Er zijn veel hotel en appartementen, restaurants, casino's en discotheken bij gekomen. Allemaal voorzieningen om een vakantie naar Suriname te stimuleren. Veel ondernemers komen vanuit het buitenland om iets in Suriname op te starten wegens het groeiende toerisme. Paramaribo is een oude stad met veel Nederlandse invloeden, die nog goed terug te vinden zijn. De stad is voor de meeste toeristen aantrekkelijk omdat het veel mogelijkheden biedt om van daaruit het land te verkennen. Inmiddels zijn veel gebouwen in Suriname op de monumentenlijst geplaatst en dankzij de stadsvernieuwing van de afgelopen jaren is Paramaribo weer een stad om trots op te zijn.

Andere landen


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten