Vakantie Brazilie

Brazilië

Een vakantie naar Brazilie is iets dat bij ontzettend veel mensen op het verlanglijstje staat. Niet vreemd, want dit prachtige vakantie land heeft dan ook ontzettend veel te bieden voor de vakantieganger. Naast zon, zee en strand kun je er uitstekend terecht voor een actieve vakantie in het binnenland of misschien zelfs met een uitstapje naar de Amazone?

Toch zijn er op zich nog niet bijzonder veel toeristen die voor een vakantie naar Brazilië trekken. Vakantielanden als Frankrijk en Spanje doen het in verhouding aanzienlijk beter. Maar het aantal vakanties in Brazilie begint wel steeds meer toe te nemen. Steeds meer raakt men bekend met de prachtige stranden en natuur die het land rijk is: de perfecte ingredienten voor een perfecte vakantie. Ook het carnaval dat een paar dagen per jaar duurt, trekt steeds meer vakantiegangers naar Brazilie.

Volgens de cijfers uit 2002 trekt Brazilië jaarlijks 4,5 miljoen mensen voor een vakantie naar zich toe. Het doel is dat er in 2007 minimaal 9 miljoen toeristen per jaar komen. Met name de populaire vakantie steden Fortaleza, Rio dé Janeiro en nog een aantal andere kustplaatsen rekenen op steeds meer bezoekers. Brazilië is tegenwoordig ook steeds vaker terug te vinden in de vakantiegidsen en vaak komen er in de zomerperiode scherpe aanbiedingen, die een reis naar het vakantieland aantrekkelijk maken. Let echter wel: wanneer het in Nederland zomer is, is het in Brazilië regentijd. De beste tijd voor een vakantie naar Brazilië is tijdens het voorjaar in Nederland.

Ook de plaatsen in het Amazonegebied worden steeds beter bezocht de laatste jaren. Vooral in Bélem neemt het aantal actieve vakanties toe. Veel ecotoeristen nemen deze stad als startpunt en trekken vanuit daar door het gebied. Ook worden er steeds meer excursies naar het Braziliaanse binnenland en Amazonegebied geboekt. Een vakantie in Brazilie blijft dan ook een reis die je gemaakt moet hebben.


Brazilië last minutes

v.a. € 1029

Eurosol Tibau Resort

Brazilië - Natal - Natal

"Welkom in een oase van rust en schoonheid."

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 788.00 Bekijk
Sky Tours € 1029.00 Bekijk

v.a. € 802

Chalets Brasil Tropical Village

Brazilië - Natal - Natal

?Vakantie vieren in een zalige omgeving?.

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 802.00 Bekijk
Sky Tours € 859.00 Bekijk

v.a. € 1379

Pestana Hotel Natal

Brazilië - Natal - Natal

"Excellent hotel aan zee met veel comfort".

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 914.00 Bekijk
Sky Tours € 1379.00 Bekijk

Bekijk alle last minutes naar Brazilië

Andere landen


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten