Algemeen nieuws

In alle rust fietsen met een fietsroute app

Geplaatst op 11-03-2019

Gebruik jij nog papieren fietskaarten voor het plannen van je knooppuntenroutes? Het eenvoudig te gebruiken systeem langs de knooppunten werkt al jaren prima en zo’n 75% van alle dagtochten op de fiets worden gemaakt door middel van dit systeem.  Lees verder.

Lees verder

Vroegboekingen Nederlandse vakantieparken lopen storm

Geplaatst op 07-02-2019

Er zijn dit jaar opvallend veel vroegboekingen voor vakantieparken in eigen land blijkt uit onderzoek van Parkvakanties . Lees verder.

Lees verder

Vakantiepark in de spotlight: Resort Hof van Saksen

Geplaatst op 10-12-2018

Resort Hof van Saksen is het toonbeeld van exclusiviteit in het prachtige Drenthe. Met een sfeervolle Saksische boerderij als thuisbasis, talloze kinderactiviteiten en een gaaf zwemparadijs genieten jong en oud hier op buitengewone wijze! Lees verder.

Lees verder

Vakantiepark in de spotlight: Vakantiepark de Krim Texel

Geplaatst op 14-06-2018

Vakantiepark De Krim Texel is hét vakantiepark op Texel! Dit bungalowpark heeft mooie huisjes, een fijn zwembad en is een ideale basis om Texel verder te ontdekken. Lees verder.

Lees verder

Vakantieparken in Drenthe

Geplaatst op 10-10-2016

Ben jij van plan om je vakantie in een vakantiepark of bungalowpark in Drenthe door te brengen? Goed idee! Drenthe is een prachtige provincie en vakantieparken in Drenthe zijn ideaal om eropuit te trekken! Lees verder.

Lees verder

Last Minutes aanbiedingen vergelijken?

Geplaatst op 18-08-2015

Op zoek naar voordelige last minutes? Neem dan eens een kijkje op de compleet vernieuwde website Last-minutes.nl. Hier vind je overzicht met alle last minute aanbiedingen van alle grote Nederlandse reisorganisaties. Lees verder.

Lees verder

Nieuwe rondreizen bij reisorganisatie Kras

Geplaatst op 30-12-2014

Reisorganisatie Kras Reizen heeft een aantal nieuwe rondreizen voor het aanbod voor 2015 toegevoegd. Lees verder.

Lees verder

De leukste must-sees in Thailand

Geplaatst op 23-09-2014

Een rondreis maken door Thailand is de perfecte manier om het land beter te leren kennen. Na het boeken van je vliegtickets naar Thailand kun je op avontuur gaan. Uiteraard mogen de leukste must-sees in Thailand dan niet ontbreken. Wat mag je absoluut niet missen en waar moet je zeker geweest zijn? Lees verder.

Lees verder

Wat zijn de leukste stedentrips in Europa

Geplaatst op 25-09-2013

Ben je ook een fervent stedentrip liefhebber? Dan zul je het in Europa prima naar je zin hebben, want er zijn namelijk schitterende steden te vinden. Wij hebben de leukste 5 steden voor je uitgekozen waar je absoluut eens geweest moet zijn. Lees verder.

Lees verder

Last minutes

Geplaatst op 06-05-2013

Een last minute vakantie biedt vele voordelen en kun je tegenwoordig online bij verschillende aanbieders boeken. Maar wat zijn nu precies die voordelen en waar moet je op letten? Onderstaand vind je een overzicht van een aantal handige tips voor het boeken voor jouw perfecte last minute reis! Lees verder.

Lees verderPagina: 1 2

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten