Vakantiepark in de spotlight: Vakantiepark de Krim Texel

Geplaatst op 14-06-2018 in Algemeen

Vakantiepark De Krim Texel is hét vakantiepark op Texel! Dit bungalowpark heeft mooie huisjes, een fijn zwembad en is een ideale basis om Texel verder te ontdekken.
 
Uitwaaien met je haren in de wind, terwijl je met blote voeten slentert door de branding van de Waddenzee is een van de succesrecepten op onzer prachtige Waddeneilanden. Wanneer daarbij een zowel bruisend als chill vakantiepark je thuisbasis vormt, weet je dat een vakantie niet meer stuk kan! Op het prachtige Texel is het op veel plekken heerlijk toeven. Vandaag zetten we Vakantiepark de Krim in het zonnetje. En delen we waarom je sowieso naar de Krim wilt!

1: Vakantiepark De Krim is leuk in het kwadraat!
 
Vakantiepark de Krim ligt vlakbij het strand wat een belangrijke pré is. Een frisse duik in zee is net zo snel genomen als een plons in het op het park aanwezige binnen- of buitenzwembad. Tel hier een kinderspeelparadijs, een groot buitenspeelterrein, een klimpark en volop entertainment faciliteiten bij op en je weet dat vervelen geen optie is! Vraag je je af aan wat voor amusement je kan denken? Wel, een potje bowlen, lasergamen en ‘glow in the dark’-midgetgolfen zijn slechts enkele voorbeelden uit het gevarieerde aanbod.

2: Hoogtepun bij De Krim Texel: het zwembad van het park

Ook in de zwembaden van vakantiepark de Krim gaat het vermaak volop door. Zo vormen drie glijbanen, de wildwaterbaan en het spraypark (voor kleine kinderen) absolute hoogtepunten in het spectaculaire Texelse zwemparadijs. Terwijl jong en oud ravotten als waterratten in het binnen- of buitenbad, houd je eenvoudig een oogje in het zeil vanuit de gezellige zwembadbar. Ook samen ontspannen in de ligweide mag niet ontbreken. Zoef overigens eveneens van de 95 meter lange, interactieve waterglijbaan én de bandenglijbaan met lichteffecten. 

3: Luxueuze overnachtingsmogelijkheden in alle maten

Op Vakantiepark De Krim overnacht je in een luxe familievilla, royale bungalow, comfortabel chalet of op een goed verzorgde campingplaats. De diverse stulpjes zijn geschikt voor vier tot twintig personen. En welke je ook boekt, het zal je aan niets ontbreken. Naar eigen behoefte reserveer je een onderkomen met één of twee badkamers of een eigen sauna. Ook slapen in een compleet ingerichte tent (de Luxery Lodge of Safari Lodge), met onder andere een eigen keuken, badkamer én bedstee is een optie.

4: Texelse omgeving: op alle fronten top!
 
Een luxueuze thuisbasis en de zee vlakbij biedt alle mogelijkheid om als gezin kostbare quality tijd met elkaar te beleven. Vakantiepark de Krim grenst daarbij ook nog direct aan natuurgebied De Slufter. Waardoor prachtige fiets- en wandeltochten je hier op een briefje te geven zijn. Met het strand, de vuurtoren en de enerverende plek De Cocksdorp vlakbij is het te allen tijde mogelijk de rust én de reuring op te zoeken.

Vakantiepark de Krim is met recht een van de best uitgeruste parken van de wadden! Voor meer informatie, ervaringen, tips én aanbiedingen kijk je op de website van vakantiepark expert Parkvakanties.

Meer reisnieuws


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten