Last minutes

Geplaatst op 06-05-2013 in Algemeen

1. Let goed op waar je de reis boekt. Boek je jouw last minute vakantie bij een betrouwbare Nederlandse reisorganisatie zoals Neckermann of Arke dan zul je zien dat deze zijn aangesloten bij de SGR of de ANVR.

2. Controleer of de prijs die wordt gecommuniceerd ook daadwerkelijk de prijs is die je uiteindelijk moet betalen. De regels zijn onlangs flink aangescherpt en reisaanbieders dienen hier zich aan te houden, maar wees op je hoede voor eventuele kleine lettertjes. Er zijn vaak nog een aantal variabele kosten, deze dienen altijd op een duidelijke manier worden vermeld bij de advertentie.

3. Zit je in het proces van het boeken van je last minute vakantie kijk dan goed of er bepaalde opties niet al zijn aangevinkt, zoals bijvoorbeeld het afsluiten van een annuleringsverzekering.

4. Buiten het hoogseizoen kun je het meeste voordeel behalen met het boeken van een last minute reis. De prijzen zijn dan het meest voordelig en de kortingen kunnen hier flink oplopen!

5. Kijk goed of je een visum nodig hebt of inentingen, misschien ga je dat allemaal niet kunnen regelen binnen het moment dat je je reis boekt en de datum van vertrek.

Volg je het bovenstaande op dan kan er eigenlijk niet heel veel mis gaan. Dus zoeken maar en geniet voordat je het weet van een heerlijke, maar vooral voordelige last minute vakantie!

Meer reisnieuws


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten