Bestemmingen nieuws

De mooiste bounty stranden van Europa

Geplaatst op 13-05-2019

Wie denkt dat je voor een paradijselijk strand naar de andere kant van de wereld moet reizen heeft het mis… In Europa vind je namelijk meer dan genoeg stranden waar je ongetwijfeld een dagje kunt vertoeven. Lees verder.

Lees verder

Vakantie, we werken er allemaal voor

Geplaatst op 14-01-2019

Het is een recht als je werkende bent in Nederland. Vakantiedagen zijn namelijk opgenomen in elke CAO. Uiteraard was het ooit wel anders en waren er tijden dat het woord vakantie niet in het Nederlandse arbeidershandboek voorkwam. Vandaag de dag is dat gelukkig anders. Vakantie en vrije tijd zijn nu zelfs een grote en goedverdienende sector waar hard gewerkt wordt. Zo hard waarschijnlijk, dat deze mensen ook weleens aan vakantie toe zijn. Gelukkig zijn zij er, want als het om vakanties gaat, is de keuze enorm.  Lees verder.

Lees verder

De Ardennen met kinderen: 7 leuke tips

Geplaatst op 31-12-2018

De Ardennen zijn bij uitstek een topplek om een vakantie te vieren met kids. Met deze zeven tips wordt je verblijf een gegarandeerd succes!  Lees verder.

Lees verder

Typisch Indonesië

Geplaatst op 24-01-2014

Als je een reis naar Indonesië maakt, zijn er een aantal dingen die je onherroepelijk tegen zult komen, zoals de verkeerschaos, de kleurrijke markten en uitgebreidde rijsttafels. Er zijn echter meer typisch Indonesische eigenaardigheden die iets minder bekend zijn. Wij hebben ze voor je op een rij gezet. Lees verder.

Lees verder

Mogelijk vertraging vliegverkeer Griekenland

Geplaatst op 10-05-2011

Reizigers die woensdag 11 mei 2011 naar Griekenland vliegen, moeten rekening houden met aanzienlijke vertragingen. De Griekse vakbonden hebben voor die dag stakingen uitgeroepen uit protest tegen nieuwe bezuinigingsplannen van de socialistische regering. Lees verder.

Lees verder

Vakantie Japan 2011 in gevaar?

Geplaatst op 18-03-2011

Al jaren is Japan een populaire vakantiebestemming, maar wat is de impact van de dreigende kernramp? Veel mensen kampen met de vraag of het wel verstandig is om de geplande vakantie naar Japan door te laten gaan. En terecht, het rampgebied is immers bestempeld tot no-go area door het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Maar niet voor heel Japan geldt een negatief reisadvies. Lees verder.

Lees verder

Curacao populair als vakantiebestemming

Geplaatst op 17-03-2011

Curacao is in trek als vakantiebestemming. Over het afgelopen jaar heeft het eiland een recordaantal van 140.183 Nederlandse vakantiegangers verwelkomt. Dit is een stijging van 10 procent ten op zicht van 2009, toen Curacao 127.000 Nederlanders ontving. Lees verder.

Lees verder

Thailand vakantiebestemmingen in opkomst

Geplaatst op 11-03-2011

Bountyeiland Koh Lipe in het zuiden van Thailand en edelstenenstad Chantaburi en omgeving in het oosten zijn vakantiebestemmingen in opkomst. Lees verder.

Lees verder

De top 5 kindvriendelijke campings in Italië

Geplaatst op 25-09-2010

Italië is natuurlijk uitstekend geschikt om te kamperen. Een streek zoals Toscane of een plek als het Gardameer is erg geliefd onder kampeerders. Het prettige aan Italië is dat je er ook met kinderen heel goed terecht. Lees verder.

Lees verder


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten