De leukste must-sees in Thailand

Geplaatst op 23-09-2014 in Algemeen

Een rondreis maken door Thailand is de perfecte manier om het land beter te leren kennen. Na het boeken van je vliegtickets naar Thailand kun je op avontuur gaan. Uiteraard mogen de leukste must-sees in Thailand dan niet ontbreken. Wat mag je absoluut niet missen en waar moet je zeker geweest zij

Verken de hoofdstad Bangkok
Bangkok is de plek waar veel backpackers hun vakantie beginnen. Vooral Khaosan Road is een levendige straat waar volop vermaak te vinden is. Wandel verder naar Phra A-thit Road waar je kunt genieten van diverse voorstellingen op cultureel vlak, zoals dans, theater en muziek.

Dichtbij de hoofdstad vind je Damnoen Saduak. Deze drijvende markt is een unieke belevenis om eens meegemaakt te hebben. Je kunt hier van alles kopen. Dit varieert van groente en fruit tot kuiden en leuke hoeden.

Rijden op een olifant en leren duiken bij Koh Chang
Tot rust komen aan mooie witte stranden met een azuurblauwe zee als uitzicht? Het kan bij Koh Chang. Je kunt hier rit maken op een olifant of leren duiken. Er zijn diverse boten die je kunt huren om er aangename tijd van te maken.

Een meer historisch bezoek kun je brengen aan Sukhothai. Je kunt hier de ruïnes vinden van de oude koningsstad. Binnen de stadsmuur liggen de overblijfselen van maar liefst 26 paleizen.

The bridge on the River Kwai
In het westen van Thailand ligt The bridge on the River Kwai. Deze brug heeft vooral tijdens de
Tweede Wereldoorlog een belangrijke rol gespeeld. Tienduizenden mensen hebben aan deze brug gewerkt en de brug is onder andere terug te zien in de gelijknamige film.

Khao Yai National Park
Genieten van de schoonheid van Thailand? Dit kan in het Khao Yai National Park waar je niet alleen olifanten tegenkomt, maar eveneens kennis kunt maken met schitterende watervallen en talloze exotische beesten. Een echte aanrader!

Meer reisnieuws


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten