Winkelen in Frankrijk

Frankrijk

Winkelen in Frankrijk is één van de leukste dingen om te doen. Frankrijk is natuurlijk een West-Europees land, maar toch kun je er hele leuke dingen tegenkomen en is het allemaal net even anders dan in ons eigen land. En (niet onbelangrijk) de prijzen liggen doorgaans gemiddeld gezien iets lager dan in Nederland!

Verschillende soorten shops

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, een mooie souvenir, een nieuwe zonnebril of iets voor de inrichting van je huis: in Frankrijk vind je het zeker! De winkels in Frankrijk hebben voor ieder wat wils. Er zijn enorme warenhuizen (in Frankrijk heten ze Hypermarches) waar je goedkoop je slag kunt slaan, maar ook leuke boutique shops om iets origineels te kopen. Natuurlijk vind je in Parijs en veel andere grote Franse steden ook de design winkels.

Openingstijden

De openingstijden voor de winkels in Frankrijk kunnen behoorlijk uiteenlopen. Als je wilt weten of een winkel open is kun je het beste even kijken op Horaire.com met alle openingstijden voor de winkels in Frankrijk. Handig!

Shopsteden in Frankrijk 

Eigenlijk kun je in iedere Franse stad (en ook veel dorpen) prima shoppen, maar naast uiteraard Parijs zijn Lille, Montperllier en Nice ook erg leuk om te winkelen. 

Vakantie Frankrijk

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten