Vakantie Frankrijk

Frankrijk

Een vakantie in Frankrijk blijft iets bijzonders. U kunt tijdens uw vakantie naar Frankrijk met het gezin of vrienden genieten van het ware Bourgondische leven. 'S Avonds lekker uit eten of ontspannen met een blokje kaas en een glas rode wijn. Overdag leuke dingen doen en genieten van de prachtige Franse landschappen.

Dat een vakantie naar Frankrijk nog altijd populair is, blijkt uit de jaarlijkse toestroom. Maar ook de cijfers van het aantal vakanties nar Frankrijk liegen er niet om.

Tijdens u vakantie in Frankrijk begeeft u zich in het mystieke noorden, romantisch Parijs, de Pyreneeën, Normandië of de bruisende en overbekende Franse Rivièra. Het zijn allemaal prachtige streken en gebieden die jaarlijks tezamen goed zijn voor miljoenen Vakantiegangers die hun vakantie naar Frankrijk plannen.

De eerder genoemde Franse plaatsen en streken hebben zo veel te bieden op zo veel verschillende vlakken, dat een vakantie naar Frankrijk in principe voor iedereen leuk is. In Frankrijk kunt u een actieve vakantie - in bijvoorbeeld de Pyreneeën - hebben, u kunt een rondreis maken om zoveel mogelijk van het land te zien, of misschien kiest u voor een korte stedentrip naar Parijs. Maar wat voor vakantie u ook zult kiezen, het is vooral genieten. Genieten van de heerlijke Franse keuken en wijnen terwijl u uitzicht hebt op het prachtige Franse landschap.

De meeste mensen kiezen voor een vakantie naar Frankrijk gedurende de zomermaanden. De meest voor de hand liggende reden hiervoor is het prima klimaat dat Frankrijk kent in de zomer. Bovendien kiezen veel vakantiegangers voor een verblijf op een camping. En een beetje zonneschijn is dan op z'n minst zeer welkom te noemen. Tijdens de vakantieperiode in Nederland en België, zijn de campings in Frankrijk vaak vol. Dus heeft u een bepaalde camping op het oog, wacht dan niet te lang met reserveren. Dan bent u er in elk geval van verzekerd dat uw vakantie in Frankrijk plaatsvindt op uw favoriete camping.

TIP: Wilt u tijdens uw vakantie in Frankrijk overnachten op een camping in Frankrijk, reserveer dan ruim van tevoren. In sommige gevallen is een reserveerperiode van 6 maanden geen uitzondering.

Uiteraard bezoekt men Frankrijk niet uitsluitend tijdens de zomer. Ook in de wintermaanden kan een vakantie in Frankrijk ontzettend leuk zijn. Dit hangt uiteraard wel af van uw eigen vakantie wensen. Maar een wintersport vakantie in Frankrijk is voor velen een droom die uitkomt. U kunt kiezen tussen de Franse Pyreneeën en de Franse Alpen.

Vooral in Franse Alpen kunt u perfect skiën. U vindt bijna nergens anders zoveel aaneengesloten skigebieden als in de Franse Alpen. De après-ski ligt in Frankrijk echter nog wel op een lager niveau dan bijvoorbeeld Oostenrijk. Maar de skiliefhebber kan hier voor zijn wintersport vakantie in Frankrijk zeker goed uit de voeten.

Vakantie Frankrijk

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten