Bezienswaardigheden Spanje

Spanje

Het zonnige Spanje is bij veel mensen voornamelijk polulair vanwege de stranden, die voor ons redelijk dichtbij zijn. Maar wanneer we verder kijken, is te zien dat Spanje veel meer te bieden heeft dan stranden alleen. Hieronder een aantal prachtige en leuke bezienswaardigheden.

La Rambla
La Rablma is zowel overdags als 's avonds levendig. Er is altijs wat te doen. La Rambla is een brede promenade waar veel kunstenaars, menselijke standbeelden en straatmuzikanten zijn.U kunt er ook van alles kopen in een van de vele kiosken die hun waar hebben uitgestald. Maar naast deze activiteiten, is er ook prachtige kunst te zien op La Rambla. Een must als u in Barcelona bent.

La Sagrada Familia
Deze prachtige kathedraal is een ontwerp van de kunstenaar Gaudi. Na alle jaren van bloed, zweet en tranen, heeft Gaudi zelf zijn kunstwerk nooit af kunnen maken. En nog steeds is La Sagrada Familia niet af, de kathedraal staat nog altijd in de steigers. Omdat de Spaanse overheid is gestopt met de financierin van de kathedraal, betaalt het toerisme de werkzaamheden tegenwoordig. Dit doet men in de vorm van entreegeld. Hoeveel jaar het no zal duren voordat dit prachtie bouw gereed is, is onbekend.

La Plaza De Toros
In deze arena in Sevilla liepen de grootste torero's van Spanje sinds 1761. De arena biedt plaats aan 14.000 toeschouwers. De stierengevechten in deze arena vinden plaats tussen april en oktober en het is altijd spectaculair. Het stierenvechten is een belangrijk onderdeel in de Spaanse cultuur, al keren steeds meer Spanjaarden het de rug toe. Het is voor de liefhebber in ieder geval een belevenis om nooit te vergeten.


Spanje last minutes

v.a. € 140

App. Europa

Spanje - Costa Brava - Blanes

Goed verzorgde appartementen op slechts 250 meter van het strand.

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 259.00 Bekijk
Jiba € 240.00 Bekijk
Sunweb Vakanties € 189.00 Bekijk
Ferio € 289.00 Bekijk

v.a. € 298

Hotel Samba

Spanje - Costa Brava - Lloret de Mar

Groot en geliefd hotel met een grote tuin en zwembadzone.

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 298.00 Bekijk
Vrij uit € 395.64 Bekijk
Ferio € 329.00 Bekijk
Neckermann € 672 Bekijk

v.a. € 239

App. Terralta

Spanje - Costa Blanca - Benidorm

Terralta is één van de weinige laagbouwcomplexen in Benidorm. Alle appartementen zijn kwalitatief erg goed en daarnaast ook zeer ruim! Het grote landschapszwembad en de vele kinderfaciliteiten maken ...

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 299.00 Bekijk
Neckermann € 639 Bekijk
Vrij uit € 612 Bekijk
Sunweb Vakanties € 239.00 Bekijk

Bekijk alle last minutes naar Spanje

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten