Bezienswaardigheden Griekenland

Griekenland

Griekenland heeft een ontzettend rijke historie. Vooral daauit zijn de meeste bezienswaardiheden ontstaan in Griekenland. Hieronder een selectie.

De Akropolis
Wanneer je in Kreta bent, mag je de stad niet verlaten zonder dat je de Akropolis hebt bezocht. De Akropolis is hét symbool van Kreta en tegelijk van de hele oudheid van Griekenland.

Herodes Attikos Theater
In het Herodes Attikos Theater worden vandaag de dag nog steeds voorstellingen gegeven. Als je hierbij bedenkt dat dit theater stamt uit jaar 161, is dit behoorlijk bijzonder. Bovendien is het ook een erg mooi theather.

Marathon
De plaats waarnaar de welbekende marathon van ca. 42 kilometer naar is vernoemd. In Marathon in Athene zijn bijzondere opgravingen gedaan. Onder andere twee tempels bij Ramnous. Een leuke bezienswaardigheid.


Griekenland last minutes

v.a. € 305

App. Govino Bay

Griekenland - Corfu - Gouvia

Bent u op zoek naar een goed verzorgd appartement in een schitterende omgeving, met een lekker groot zwembad? Dan is Govino Bay precies wat u zoekt! Het complex is eerlijk rustig en centraal gelegen ten opzichte van het centrum en het..

Reisorganisatie Prijs Boek online
Sunweb Vakanties € 309.00 Bekijk
Elmar € 329.00 Bekijk
Sky Tours € 329.00 Bekijk

v.a. € 345

Hotel Park

Griekenland - Corfu - Gouvia

Hotel Park heeft een rustige ligging in een mooie groene omgeving en toch op loopafstand van het centrum en het strand. Ideaal dus wanneer je zoekt naar een rustig vakantieadresje dat toch centraal gelegen is!Het ruim opgezette karakter..

Reisorganisatie Prijs Boek online
Jiba € 345.00 Bekijk
Sunweb Vakanties € 369.00 Bekijk
Neckermann € 682 Bekijk
Sky Tours € 456.00 Bekijk

v.a. € 385

Hotel Belvedere Beach

Griekenland - Rhodos - Rhodos-Stad

Populair en gezellig hotel met veel vaste gasten. Door de prima service en het vriendelijke personeel in Belvedere Beach zult u hier een aangename vakantie hebben!

Reisorganisatie Prijs Boek online
Sunweb Vakanties € 389.00 Bekijk
Neckermann € 605 Bekijk
Sky Tours € 429.00 Bekijk

Bekijk alle last minutes naar Griekenland

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten