Bezienswaardigheden Portugal

Portugal

Het zonnige Portugal is een land waar veel te zien is. Je vindt op deze pagina een selectie van de leuke bezienswaardigheden die Portugal te bieden heeft.

Tram 28
Deze tram zie je overal staan in Lissabon. Met deze tram maak je een enorme klim en een unieke rit. Vanuit de tram zie je een hoop leuke dingen, zoals de Sé - een Portugese Kathedraal. Wanneer je iets verder doorrijdt, kom je op het uitzichtspunt: Miradouro de Santa Lucia.

Fado
Het is geen gebouw of attractie, maar wel iets dat typisch Portugees is, en je om deze reden gezien moet hebben: de Fado. De Fado is een klaaglied dat al voor de 19e eeuw werd gezongen. De plaatsen waar je de Fado met grote kans zult tegenkomen zijn de wijken Alfama en Bairro Alto in Lissabon.


Portugal last minutes

v.a. € 314

Hotel Vila Galé Cerro Alagoa

Portugal - Algarve - Albufeira

Dit kwaliteitshotel biedt u een goede service, een ideale ligging en uitstekende en gevarieerde buffetten. De centrale ligging in Albufeira is zeer geliefd bij vele Nederlanders. Het 4* hotel Vila Ga...

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 314.00 Bekijk
Jiba € 410.00 Bekijk
Sunweb Vakanties € 409.00 Bekijk
Ferio € 449.00 Bekijk

v.a. € 320

App. Cerro Mar

Portugal - Algarve - Albufeira

Logies. Toeslag ontbijt € 7,50 p.d. Toeslag halfpension € 20,- p.d.

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 329.00 Bekijk
Jiba € 320.00 Bekijk
Ferio € 379.00 Bekijk

v.a. € 295

App. Elma

Portugal - Algarve - Albufeira

*afstand tot centrum tot strip circa 1500 meter: het oude centrum circa 2,5 kilometer* afstand tot strand circa 200 meter (zandstrand)* afstand tot luchthaven circa 38 kilometer* afstand tot bushalte circa 300 meter* afstand tot..

Reisorganisatie Prijs Boek online
Elmar € 309.00 Bekijk

Bekijk alle last minutes naar Portugal

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten